perjantai 12. kesäkuuta 2009

Vihdoinkin hai näkyvissä! (11.6.)

Aamulla klo 7.30 suuntasimme kohti pohjois-Komodoa. Tänään saimme kanssamme sukeltamaan kanadalaisen tytön, joka oli kiertänyt maailmaa lomalla jo seitsemän kuukautta. Matkalla saimme kuulla tarinoita hänen matkaltaan ja kokemuksia eri sukelluskohteista. Hän oli tullut Labuan Bajoon Alorin saarelta, jonka sukelluskohteita hän kehui paljon. Näin voimme hyvin mielin lähteä kohti Aloria ensi viikonloppuna.
Vihdoinkin pääsimme näkemään muutaman hain ihan lähietäisyydeltä. Niillä tuntui olevan päivänokoset meneillään, joten Mika kävi niitä herättelemässä ottaessaan niistä valokuvia ja videoita. Kaikkiaan päivän kolme sukellusta olivat onnistuneita. Paluumatkalla sade yllätti meidät ja yllätyksenä se taisi paikallisillekin tulla. Yleensä näin kesäkuussa täällä ei sada lainkaan.
Illastimme tänä iltana hotellimme vielä rakenteilla olevassa ravintolassa. Tätä iltaa varten ravintolaan oli laitettu pöydät ja illallinen tarjottiin seisovasta pöydästä. Kerrassaan herkullista grillattua kalaa! Illallisen jälkeen palasimme huoneeseemme kirjoittamaan blogia kynttilän valossa. Aivan, sähköt ovat jälleen kerran poissa…
Huomenna lähdemme aikaisin aamulla retkelle Rincan saarelle katsastamaan Komodon kuuluisia varaaneja.

Ei kommentteja: