lauantai 6. kesäkuuta 2009

Kuta Beach (6.6.)

Kymmenen aikaan aamulla lähdimme matkaan Padang Baista kohti Denpasarin lentokenttää. Liikenne osoittautui vilkkaaksi, vaikka olikin lauantai. Tällä kertaa kuskimme oli maltillisempi kuin tullessa, jolloin kuskimme ajoi lujaa ja kaikkien ohitse, tuli sitten autoja vastaan tai ei! Nyt kyydissä saattoi rentoutua ja katsella turvallisemmin mielin ohi kiitäviä maisemia.
Denpasarin lentokentältä saimme nopeasti hankittua lentoliput Labuan Bajoon ja niin matkamme jatkui Kuta Beachin hotellillemme. Kävi heti selväksi, että olemme todella tulleet sivistyksen pariin! Katuja, kapeita kujia, kauppoja, ihmisiä ja mopoja on joka puolella ja vilinä on sen mukaista. Ranta on varmasti yksi hienoimmista, mitä olemme kumpikaan koskaan nähneet ja ainakin iltapäivällä siellä näytti olevan runsaasti tilaa. Viikon riisiä syöneenä bongasimme ensimmäiseksi paikallisen Mc Donaldsin ja kyllä Big Mac -ateria maistui hyvältä ja niin kotoisalta! Täysinäisin vatsoin lähdimme etsimään lagatonta internet-yhteyttä ja löysimme sellaisen Hard Rock Cafésta. Täällä kelpaa blogia kirjoitella musaa kunnellen ja isosta kannusta mojitoja nauttien... Hyvää viikonloppua kaikille sinne Suomeen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä passaa tepastella upealla rannalla ja lämmössä! Me täällä kärvistellään muutaman asteen lämmössä ja kosteudessa! Toivottavasti "sommaren är kortta" ei pidä paikkaansa!!!
Arja ja Unto

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edellisee... Tuli mieleen, että lomalla on aikaa mietiskellä. joten Mikalle käännöstehtävä "sommaren är kort"! Riikalle sitten vastaus!
T.A ja U