lauantai 20. kesäkuuta 2009

Barracuda (14.6.)

Aamulla säntäsimme nälkäisinä aamupalalle ja mitä saimme, kaksi paahtoleivän palasta ilman ilman mitään lisukkeita. Oli ne sentään paahdettu! Lisäksi kuppi kahvia ja teetä (epätoivo alkoi hiipiä puseroihimme).
Sukelsimme tänään romanialaisen kaverin kanssa, joka työskentelee YK:n palveluksessa Itä-Timorissa poliisina. Edellisenä iltana olimme saaneet kuvan, että hän on kokenut sukeltaja. Ensimmäinen sukellus kertoi ihan toista ja toisella sukelluksella Riikka oli ihan kypsä tämän kaverin koheltamiseen veden alla. Ilmeisesti sanonta mitä suuremmat puheet, sitä pienemmät teot todellakin pitää paikkansa! Näin ollen emme ole kovin pahoillaan, että tämä oli hänen lomansa viimeinen päivä.
Tänään saimme sukellusretken lisäksi kokea myös kalastusretken. Kalastimme matkalla sukelluskohteisiin vetouistellen ja saimme saaliiksemme 10,5 kiloisen (130 cm) barracudan! Hotellimme valmisti tästä barracudasta herkullisen illallisen, jonka nautimme yhdessä sukellusisäntämme ja sukellustoverimme kanssa. Juomavarastokin oli täytetty ja parin oluen jälkeen isäntämmekin oli jo paljon puheliaampi.
Nukkumaan mennessämme tilasimme aamuksi aamiaista. Hotellillamme ei ole minkäänlaista ruokalistaa, joten elämme toivossa, että edes puolet toiveistamme toteutuvat…

Ei kommentteja: