lauantai 30. heinäkuuta 2011

29.7.2011 Valley

Yöllä oli kova ukkosmyrsky, mutta aamu valkeni aurinkoisena ja tuuli oli tyyntynyt. Pääsimme sukeltamaan toiselle puolelle laguunia. Emme olleet tuulen ja isojen aaltojen vuoksi päässeet sinne pariin päivään.




Ensimmäisen sukelluksen aloitimme taas sukeltamalla sinisessä ja päädyimme lopulta Valley-nimiselle sukelluskohteelle. Se oli todella kaunis koralliriutta, jossa oli kaikenlaisia ja kokoisia kaloja. Näimme mm. barracudia, tonnikaloja, pieniä rauskuja, napoleonin ja muutaman hain. Kaksi muuta sukellusta olivat seinämäsukelluksia, jotka päätyivät Valleyn tietämille. Kerrassaan hieno sukelluspäivä!


Illalla sukelluskeskuksen työntekijöillä oli juhlat. Kävi ilmi, että ne olivat kauden päättäjäiset, vaikka kausi loppuukin vasta elokuun lopussa. Juhlat vietettiin ennakkoon, koska muuten muslimityöntekijät eivät olisi voineet osallistua juhliin mukaan. Sukelluskeskus oli koristeltu ilmapalloin ja meidän liittyessä juhliin mukaan oli kaikenlaiset hullunkuriset kisailut meneillään. Seurasimme iloista illanviettoa jonkin aikaa, kunnes lähdimme nukkumaan ja jätimme muut vielä juhlimaan...


Ei kommentteja: