perjantai 2. heinäkuuta 2010

ma 28.6. Sähköt kateissa

Muutaman tiukemman sukelluspäivän jälkeen päätimme pitää päivän taukoa. Heräsimme aamulla aamiaiselle. Hotellissamme ei ole nettiyhteyksiä, joten kävelimme naapuriin hoitamaan mm. pankkiasioita. Living Coloursilla on tapahtunut monia uudistuksia parin viime vuoden aikana mm. ravintola on uudistettu. Uusinta uutta on uudet portaat, jotka olivat valmistuneet juuri sopivasti ennen juhannusta ja korvaavat vanhat, todella hankalakulkuiset portaat. Muistoksi vanhoista portaista on säästetty muutama pahin askel.
Tällä hetkellä rakenteilla on uusi toimisto- ja sukellusvälinevarasto. Täällä samoin kuin aiemmin Balilla Padang Baissa työ tapahtuu ilman sähköisiä työkaluja. Näitä ei ilmeisesti edes haluta, vaikka niitä olisi tarjollakin. Käsityökaluilla rakentaminen takaa töitä useammalle kaverille ja pidemmäksi aikaa. Aamupäivän aikana rakennus sai kattoparrunsa. Liekö harjakaiset tiedossa?


Iltapäivällä palasimme takaisin bungalowiimme ja aikeenamme oli ottaa päivänokoset. Yllätykseksemme meillä ei ollut sähköjä. Saimme tietää, että joka päivä sähköt katkaistaan klo 7 aikaan ja ne palaavat illalla klo 17. Tämä johtuu siitä, että hotellilla on ainoastaan yksi generaattori ja sen vuoksi sähköä on säästettävä. Näin ollen päiväunet oli nukuttava ilman tuuletinta.
Illallisella totesimme, että tällä viikolla ruokavaliomme on varmasti terveellinen ja vähärasvainen. Sekä lounaaksi että illalliseksi on ollut riisiä ja kalaa sekä hiukan vihanneksia. Hotellissa jo pidempään asuneet dive master kokelaat osasivat kertoa, että myös jatkossa ei yllätyksiä ruuan suhteen tule. Tarjolla on aina kalaa. Onneksi molemmat pidämme kalasta.

Ei kommentteja: