sunnuntai 8. tammikuuta 2012

24.11.2011 Valkoinen ranneke

Tuttuun tapaan klo 5.45 oveemme koputettiin ja oli aika herätä ensimmäiselle sukellukselle. Leia aloitti breeffauksensa ja hän oli tosiaan imenyt vaikutteita edellisillan videolta. Nauroimme katketaksemme samalla kun eilisen videon missannut sukellusoppaamme Richard ihmetteli, että mitä ihmettä...!


Aamun virtasukelluksen jälkeen viimeinen sukelluskohteemme oli Gota Abu Ramada. Kohteelta löytyi paljon pientä kalaa ja kaunista korallia. Mikä parhainta Riikka onnistui bongaamaan stone fishin ja näki sen vihdoinkin ihan ihka elävänä eikä vain kuvasta!


Rantauduimme iltapäivällä Hurghadan satamaan. Meille oli varattu Hiltonista huone viimeiseksi yöksi. Meidän huoneemme oli käytävän päässä ja parveketerassimme oli valtava. Harmi vain, että aurinko ei sinne paistanut.




Kokoonnuimme meille jo entuudestaan tuttuun baariin drinkeille ennen illallista ja irlantilaisen pariskunnan innoittamana hankimme itsellemme valkoiset rannekkeet. Näiden rannekkeiden myötä drinkki toisensa jälkeen upposi meihin kunnes hotellin Coca Colat oli juotu!


Ratki riemukkaan illan jälkeen palasimme hotellihuoneellemme vain todetaksemme, että avaimemme ei käynyt lukkoon. Ei auttanut kuin hakea vastaanotosta kaveri avuksemme. Hän avasi meille oven ja kertoi, ettei ovea pidä laittaa takalukkoon. Jos näin tekee, niin huoneeseen ei pääse ilman apua. Emmepä ole moiseen ennen törmänneet!

Ei kommentteja: