perjantai 22. maaliskuuta 2013

26. - 28.6.2012 Sanur jatkuu...


Hotellimme viihtyisiä uima-allas lepotuoleineen houkutteli meitä puoleensa ja niin päätimme viettää loman viimeiset päivät altaalla loikoillen ja välillä viilentävään veteen pulahtaen. Toki piipahdimme jalka- tai kokovartalohieronnassa ja Riikka kävi kokeilemassa myös paikallisen kampaamon palvelua. Hiusten pesu, leikkaus ja kuivaaminen maksoi 9 euroa ja kampaamosta lähti tyytyväinen asiakas.

Vaikka kesäkuu alkaa olla jo lopussa ja kesän sesonkiaika lähellä, niin paikalliset valittelevat turistien vähäistä määrää. Markkinoilla kauppiaat tarjoavat hanakasti tuotteitaan ja vetoavat ostamaan, kun asiakkaita on ollut niin vähän ja päivän tuotot ovat sen vuoksi jääneet vähäisiksi. Niinpä jos ostit yhdeltä kauppiaalta jotakin, saatoit olla varma, että viisi muuta odotteli kojun ulkopuolella valmiina tarjoamaan juuri ostamaasi tuotetta vielä huokeammalla hinnalla. Kauppiaat eivät tuntuneet ymmärtävän, että emme välttämättä halua hankkia montaa samanlaista puseroa ja niinpä he jäivät pettyneenä huutelemaan peräämme.

Väistämättä lomapäivät alkavat käydä vähiin. Huomenna jätämme jäähyväiset tällä erää Balille ja edessä on yksi yö Singaporessa ennen lentoa kotiin.  


Ei kommentteja: