perjantai 22. maaliskuuta 2013

29.6.2012 Singapore

Air Asian lento Singaporeen oli ajallaan. Olimme kuulleet, että kentällä on tiski, josta voi hyvällä tuurilla saada halvalla hotelliyön huippu hotellista. Tällä kertaa onni ei suosinut meitä. Singaporessa oli isoja tapahtumia, joiden takia hotellit olivat melko täynnä ja tämän vuoksi niillä ei ollut tarvetta tarjota huoneita halvalla hinnalla. Starbucksin kahvilassa kävimme netissä hotellivaihtoehtoja läpi ja varasimme huoneen Grand Park City Hallin viiden tähden hotellista.




Odotukset hotellista olivat korkealla. Se oli saanut paljon kehuja ja niinpä pettymyksemme oli suuri, kun totesimme, että ilmastoinnista huolimatta huoneemme oli kostea ja siellä oli siitä johtuva ikävä haju. Valitettuamme tästä meille tuotiin jokin vempain, jonka piti auttaa ummehtuneeseen hajuun suodattamalla sisäilmaa. Laitteesta oli hiukan apua, mutta ei sekään ihmeisiin pystynyt. Totesimme, että huoneemme reissun parhaimmassa ja kalleimmassa hotellissa oli matkamme huonoin. Aina hinta ja laatu eivät kulje käsi kädessä. Olimme kuitenkin varanneet huoneen netistä ja maksaneet ennakkoon, joten nyt ei voinut jatkaa matkaa toiseen hotelliin, vaan oli jäätävä ja tyydyttävä kohtaloon. Onneksi huoneessamme oli ihana kylpyhuone, josta löytyi suihkukaappi ja amme. Voisimme illalla pulahtaa lämpimään kylpyyn ja unohtaa pettymyksen hetkeksi.



Matkoillamme olemme käyneet usein Hard Rock Cafessa syömässä ja päätimme illallistaa lomamme lopuksi Singaporen Hard Rockissa. Nachos-lautanen oli herkullinen, vaikka ensin jouduimme vakuuttamaan, että lautaselle voi laittaa toiselle puolelle kanaa ja toiselle puolelle nautaa. Aineksia ei tarvitse sekoittaa tasaisesti. Tämä tuntui olevan perin kummallinen pyyntö ja suostumus tähän piti saada vuoropäälliköltä ja aina keittiön kokilta asti.


Ei kommentteja: